Pride Boten > Waarom Prideboten?
Waarom Prideboten?
In de afgelopen jaren hebben we met talloze (groot)bedrijven, organisaties en particulieren samengewerkt die met veel tevredenheid hebben meegevaren in de botenparade. Volgens onze opdrachtgevers zijn dit de 10 voornaamste redenen om voor Prideboten te kiezen.
Flexibel
We geven u duidelijke deadlines mee voor bepaalde bestellingen. We kunnen u dan ook garanderen dat e.e.a. op tijd geleverd kan worden. Echter, het kan altijd voorkomen dat u op het laatste moment alsnog iets nodig heeft. We proberen dit in alle gevallen in te passen danwel te bestellen. Indien het nog mogelijk is nemen het natuurlijk nog mee in onze bestelling.
Veiligheid staat voorop
Veiligheid komt voorop. Voor u en uw deelnemers is het prettig te weten dat we een aantal strikte voorwaarden stellen aan de boten, het personeel en de vaart zelf. Sowieso voldoen we aan alle eisen gesteld vanuit de organisatie. We gaan hier echter verder in. Wat bieden we nog meer?
Persoonlijk
Onze persoonlijke benadering wordt over het algemeen als prettig ervaren. We denken graag met u mee en geven u desgewenst allerhande tips voor de dag van uw leven. We hebben plezier in ons werk en dit enthousiasme dragen we graag over aan onze opdrachtgevers. In een open en ongedwongen sfeer werken onze medewerkers aan uw project en zien het als een uitdaging om u tevreden te stellen.
Roots in de LGBTQI+ community
Onze betrokkenheid is groot. We zijn zelf een onderdeel van de LGBT-community en daar is alles begonnen. We hebben een zeer gemeleerde crew en hiervan is een groot deel zelf ook LGBT(QI). Uiteraard zijn we een heterovriendelijke organisatie, dus de H van hetero zal je bij ons ook zeker niet missen. 😉 Tevens hebben een groot netwerk in de LGBT-community en werken hier continue aan. Door onze eigen betrokkenheid weten we als geen ander wat er leeft en speelt in de community en zijn we goed op de hoogte van de LGBT-issues en vorderingen die in binnen- en buitenland spelen.
Full service
We bieden een hoop keuzes en tegelijk ook een hoop vrijheid. We verzorgen zowel gedeeltelijke als gehele trajecten en hebben uitstekende medewerkers voor ontwerp, productie, aankleding en entertainment en contacten met gespecialiseerde leveranciers voor specifieke projecten. Het is mogelijk om als organisatie de bootopbouw en bemanning in eigen hand te houden, maar ook om dit deels of volledig aan Prideboten over te laten. Alle informatie is op onze website te vinden en voor een gedetailleerde offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
Ontzorgend
Hoe ontzorgen we u? Wat werkt het beste? Waar kunnen we net u die zaken uit handen nemen zodat u een leuke dag heeft? We vinden het pas echt goed dat alle zaken waar u niet aan denkt of wil denken al voor u geregeld zijn.
Professionele organisatie
Van nature uit proberen we innovatief te denken en te handelen. Dit merkt u in de wijze waarop we met u omgaan, maar ook in de wijze hoe onze producten in elkaar zitten.
Ervaren, betrouwbaar & vakbekwaam
We werken uitsluitend met professionals op hun vakgebied. Of het nu gaat om art direction, design, decorbouw, productie, veiligheid, catering of geluid en video, voor elke tak hebben we de beste mensen. Afspraak is afspraak.
Oog voor detail
Wat we verder standaard bieden is meer kwaliteit en (vooral) veiligheid. Op al onze boten (dekschuiten en duwbakken) zit standaard een “veiligheidpakket” en we verzorgen onze boten iets meer voor aflevering (met name als we de volledige productie verzorgen). We voldoen daarmee ruim aan de eisen van de organisatie. CHECK, CHECK, DUBBELCHECK!
Gastvrij, servicegericht & vriendelijk
Het gaat ons er uiteindelijk om dat jij, je collega’s, je gasten of wie er ook met je meevaart de dag van hun leven hebben. We hebben daarom de beste faciliteiten. Zowel in de opbouw als in de vaart werkt iedereen met deze passie aan jullie boot.
contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.