Pride Boten > Waarom Prideboten?

Waarom Prideboten?

In de afgelopen jaren hebben we met talloze (groot)bedrijven, organisaties en particulieren samengewerkt die met veel tevredenheid hebben meegevaren in de botenparade. Volgens onze opdrachtgevers zijn dit de 10 voornaamste redenen om voor Prideboten te kiezen.

Full service

Hoe wilt u uw boot regelen? Wilt u zelf zaken doen of wilt u liever zaken deels of volledig uitbesteden? Heeft u eigen leveranciers of juist geen idee waar u zaken vandaan haalt?

Persoonlijk

Niet als een nummer, maar als persoon benaderd worden wordt als een kracht van ons bedrijf beschreven. Hoe we dit doen merkt u snel door de benadering.

Professionele organisatie

Van nature uit proberen we innovatief te denken en te handelen. Dit merkt u in de wijze waarop we met u omgaan, maar ook in de wijze hoe onze producten in elkaar zitten.

Roots in de LGBT-community

Door onze eigen betrokkenheid weten we als geen ander wat er leeft en speelt in de community en zijn we goed op de hoogte van de LGBT-issues en vorderingen die in binnen- en buitenland spelen.

Oog voor detail

Wat we standaard bieden is meer kwaliteit en (vooral) veiligheid. En of u uw eigen concept aanlevert of wij deze voor u hebben bedacht, het wordt allemaal volgens de richtlijnen van uw huisstijlhandboek uitgevoerd.

Veiligheid staat voorop

Brandblussers, EHBO kits, veilig materieel, BHV’ers en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben standaard veiligheid voorop staan.

Flexibel

Het kan altijd voorkomen dat u op het laatste moment alsnog iets nodig heeft of dat er wijzigingen zijn. We proberen dit in alle gevallen in te passen.

Ontzorgend

Hoe ontzorgen we u? Wat werkt het beste? Waar kunnen we net u die zaken uit handen nemen zodat u een leuke dag heeft?

Ervaren, betrouwbaar & vakbekwaam

We werken uitsluitend met professionals op hun vakgebied. Of het nu gaat om art direction, design, decorbouw, productie, veiligheid, catering of geluid en video, voor elke tak hebben we de beste mensen. Afspraak is afspraak.

Gastvrij, servicegericht & vriendelijk

Het gaat ons er uiteindelijk om dat jij, je collega’s, je gasten of wie er ook met je meevaart de dag van hun leven hebben. We hebben daarom de beste faciliteiten. Zowel in de opbouw als in de vaart werkt iedereen met deze passie aan jullie boot.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.