Pride Boten > Voor wie

Voor wie

Prideboten verzorgt boten voor een wijd scala aan opdrachtgevers die hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en vakkundig advies op prijs stellen. Naast een full service pakket waarbij we alles uit handen kunnen nemen, is het ook mogelijk voor bedrijven en organisaties om zaken zelf te regelen. Ook biedt Prideboten ligplaatsen en bijbehorende service aan als losstaande dienst.

Company Pride

Zoeken jullie een professionele partner met kennis van corporate communication, concepten en branding, vormgeving en art work, full service en welke je de zorg uit handen neemt?

MKB

Heeft jullie bedrijf een leuk (personeels)uitje nodig of je wilt jullie relaties uitnodigen? Een dag om nooit te vergeten? Je wil vooral niet te veel sores hebben, maar tegelijk ook zelf iets willen ondernemen en een stukje reclame maken? Dan is Pride de ideale gelegenheid.

Stichtingen

Jullie hebben een stichting en wensen een goede boodschap uit te dragen? Je hebt (g)een concept en wilt hier een professional naar laten kijken? Of heeft jullie hebben genoeg vrijwilligers die graag helpen in de opbouw?

Verenigingen

Heeft jullie vereniging al een goede boot? Hebben jullie allerhande tips nodig om te zien hoe jullie rond komen met jullie budget? Wil je een ligplaats en beveiliging om zelf zaken te doen? Of willen jullie ook zaken uitbesteden?

Overheid

Jullie stellen hoge eisen aan jullie uitstraling? Jullie willen het goede voorbeeld geven en tegelijk laten zien dat jullie er voor mensen staat als overheidsorgaan?

Politiek

Jullie zijn ingeloot en jullie boot heeft een (politiek) roze tintje nodig? Je projectbureau verzorgt jullie campagne? Je partij heeft een lopende (landelijke) campagne welke hierop aan moet sluiten en op jullie boot ook tot uiting moet komen? Het moet er daarnaast ook nog professioneel uitzien?

Particulier

Met een vriendengroep ingeloot of een leuke dag langs de route tijdens Pride Amsterdam? Een particulier initiatief of een gezellig feestje? Ook daar hebben we genoeg oplossingen voor.

Ligplaatsen, service & basisfaciliteiten

Je hebt een boot, maar nog geen ligplaats? Je hebt liever niet dat ze jullie gereedschap van jullie boot stelen ‘s nachts? Je wil door Gayprideboot jullie boot laten aankleden? Je weet niet waar je stroom of water vandaan haalt of waar jullie je afval na de tocht weer kwijt moeten? Wij bieden ook hiervoor een oplossing: Kom gewoon gezellig bij ons liggen die week!

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.