Pride Boten > Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers zeggen over Prideboten? Ontdek hoe anderen de samenwerking met ons hebben ervaren.

“… ze hebben de kennis, de kunde en ze zijn goed aangehaakt bij de organisatie van de Pride Amsterdam …”

De mensen van Prideboten weten als geen ander wat er nodig is om met een goede en veilige boot te kunnen deelnemen aan de Canalparade. Ze hebben de kennis, de kunde en ze zijn goed aangehaakt bij de organisatie van de Amsterdam Pride. De organisatie van Prideboten is in staat om bij te sturen als zaken anders lopen dan eerder verwacht en de samenwerking hebben we daarom als prettig ervaren. Ook dit jaar was onze boot weer een succes.

Marianne van Lochem

Architect – Arcadis

“… vanaf vroeg in het proces hebben ze meegedacht met de mogelijkheden en beslissingen …”

Prideboten heeft voor Arcadis de boot met aankleding verzorgd. Vanwege onze goede ervaringen in 2016, hebben we opnieuw Prideboten gevraagd onze boot te ontwerpen en de bouwen. Vanaf vroeg in het proces hebben ze meegedacht met de mogelijkheden en beslissingen. Zowel de aanloop naar de canal parade als de begeleiding op de dag zelf waren persoonlijk. De verschillende wensen vanuit onze samenwerking tussen Arcadis, ASML en Frisse Blikken wisten ze te combineren en te verwezenlijken. De boot zag er prachtig uit! We hebben een topdag gehad.

Bram Masseur

Adviseur Wegen – Arcadis

“… door het ruime aanbod konden we veel aan Prideboten overlaten …”

Het contact was prettig en de service was goed. Eigenlijk had men bij Prideboten aan een half woord al genoeg en konden snel onze wensen invullen. De besprekingen verliepen snel en efficiënt.

Door het ruime aanbod van afwerking, aankleding en versiering konden we veel aan Prideboten overlaten. Ze zijn van alle markten thuis en zorgen dat dit in orde komt. De afwerking was netjes en professioneel.

Prideboten komt met een laagdrempelig concept en dit werkte voor ons.

Rob van de Ven

Projectleider Pride – Arkin

“… en de prijs/kwaliteit-verhouding beter dan de meeste andere aanbieders …”

Het was een geweldige ervaring mee te varen met de eerste Joodse boot van onze Joodse Gemeente Beit Ha’Chidush (huis van vernieuwing). Met onze boodschap ‘joods en homo, double blessed, double proud, 2 x mazzel’, hebben we een positief geluid gemaakt. Een bijzondere en ook belangrijke gebeurtenis in deze tijd waarin niet alleen het geweld tegen homo’s maar ook antisemitisch geweld in Nederland, steeds vaker de kop op steekt. De reacties van het bijna 400.000 tellende publiek waren enthousiast, emotioneel, warm en bemoedigend. De contacten met Gaypride boot waren uitermate prettig, de boot zag er fantastisch uit en de prijs/kwaliteit-verhouding beter dan de meeste andere aanbieders.

Barbara Soesan

Bestuurslid en initiatiefnemer van de Joodse Boot – Beit Ha’Chidush

“… De jongens van Prideboten moeten hebben gedacht “Dat kan beter”…”

De jongens van Prideboten moeten bij de jaarlijkse bootjestocht hebben gedacht “dat kan beter”. Wat ons betreft zijn ze daarin geslaagd. Ze leverden een professioneel verzorgd drijvend podium waarop het voor ons goed mogelijk was om onze boodschap uit te dragen.

Jan-Willem de Bruin

Projectleider Pride – COC Nederland

“… Ook als non-profitorganisatie waar kritisch gekeken moet worden naar de beperkte besteding …”

Creatief, flexibel en denkt met jouw organisatie mee, dat typeert Prideboten. Ook als non-profitorganisatie waar kritisch gekeken moet worden naar de beperkte besteding van middelen, kan je terecht bij Prideboten voor een geslaagd concept en is veel ruimte voor persoonlijke aandacht aanwezig.

Vincent Verkoelen

Bestuurslid Communicatie – D66

“… prettig dat we een compleet pakket konden bestellen …”

Niet de eerste keer dat we mee deden aan Pride, maar wel de eerste keer dat Prideboten onze boot verzorgde. Vanaf het begin zijn we goed ingelicht over de (on)mogelijkheden. Alles wat wij wilde was mogelijk via Prideboten geleverd te krijgen. Het was prettig dat we een compleet pakket konden bestellen; dit maakte het voor ons qua voorbereiding makkelijker. Het resultaat mocht er zijn: het zag er verzorgd uit. Ook het afbreken werd aan het einde door Prideboten gedaan.

Dennis Moors

Projectleider sport – Gemeente Amsterdam

“… dat altijd klaar staat wanneer je ze nodig hebt …”

Spontaan team dat altijd klaar staat wanneer je ze nodig hebt. Ze leveren een supermooie boot af. Aanrader om mee in zee te gaan.

Sakia Bolier & Gea de Schipper

Projectleiders Pride Amsterdam – HVO Querido

“… Voor ons conceptplan hadden ze bij Prideboten al snel weer een leuke invulling in gedachten …”

Ik ben en p It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Saskia, Gea, Myrna & Latoya – HVO-Querido

Projectleiders Pride Amsterdam – HVO Querido

“… Bewust gekozen voor Prideboten …”

Afgelopen Pride was de tweede maal dat wij hebben samen gewerkt met Prideboten, vorig is namelijk zo goed bevallen dat wederom blind voor hun is gekozen. Er wordt volop meegedacht, meegeholpen, zij zijn aanwezig bij alle vergaderingen en komen met goede ideeën en oplossingen. Met andere woorden “wat ING Bank betreft op naar volgend jaar voor weer een perfecte samenwerking”.

Gerard Amerongen

Projectleider ING-boot – ING

“… prettige samenwerking, bereikbaar en gastvrij! …”

Met Prideboten kun je rustig het water op. Een prettige samenwerking, bereikbaar en gastvrij!

Wielie Elhost, Marco Derks & medewerkers

LKP & Heilig Bootje

“… er goede en proactieve afstemming geweest en praktisch is Prideboten zeer ervaren …”

Prideboten heeft ons maximaal geholpen een superboot te realiseren; de boot was af en compleet. Gedurende de creatie en realisatie is er goede en proactieve afstemming geweest en praktisch is Prideboten zeer ervaren. Niets dan lof… Je bent misschien iets duurder uit dan dat je zelf alles gaat regelen maar het gemak en de ervaring zijn het dubbel en dwars waard. Helemaal af en onze gasten spreken er nog over! Deze mannen weten waar ze het over hebben. Bedankt mannen!

George Kiebert

Accountmanager Billing & Document Solutions – PostNL

“… Er stond een boot boven alle verwachtingen …”

Daar sta je dan… 3 weken voor de Pride zonder boot omdat je leverancier het af laat weten. Niemand die natuurlijk meer een boot kon leveren.. Tenminste, dat dacht ik..

Prideboten heeft ons alsnog uit de brand geholpen. Professioneel, snel, duidelijk en nog binnen onze begroting ook!

Er stond een boot boven alle verwachtingen waar wij ontzettend veel complimenten voor hebben gehad, zowel van gasten aan boord als bezoekers van de Pride. Wij zijn vooral te spreken over de erg goede samenwerking en hun zeer snelle handelen…

Dank voor jullie flexibiliteit en hulp. We waren erg onder de indruk.

Nelson Sousa da Cunha

Marketing & PR Manager – Mister B

“… kennis en ervaring van Prideboten was een onmisbare schakel …”

KPN Pridestream was een technisch uitdagend project: het live streamen van de Canal Parade via 4G in 360 graden. Dat was nooit eerder gedaan. En dat op één van de drukste dagen van het jaar, op een bewegend object… een boot…

De kennis en ervaring van Prideboten was een onmisbare schakel in de onderlinge samenwerking. Zij hebben het project omarmt en meegedacht over de ideale invulling. Het resultaat: een 12m lange ‘boot’ voorzien van 9m Ledschermen aan elke zijde met daarbovenop een 360 camera.
Op die manier hebben meer dan 68.000 mensen uit 128 landen digitaal mee kunnen varen en kunnen ervaren hoe het is om de Canal Parade 2015 mee te maken.

Mede door de juiste mindset van de Prideboten hebben we zoiets unieks kunnen neerzetten.

Tisha Hoppenbrouwers

Online Producer – N=5

“… Om zo’n beleving waar te maken, vraagt om een goede samenwerking met een partij die begrijpt hoe dit werkt …”

Het enthousiasme en de energie van iedereen maakte de botenparade van de Pride ook dit keer voor NS weer tot een onvergetelijke ervaring. Om zo’n beleving waar te maken, vraagt om een goede samenwerking met een partij die begrijpt hoe dit werkt. Prideboten doet dit.

Esther Miedema

Communicatieadviseur – NS

“… Een project als dit was nieuw voor de organisatie en dus hebben wij gekozen voor ervaring en advies …”

In aanloop van onze campagne “Laat je kietelen door Pabo.nl” zochten wij een solide partner voor onze boot tijdens de botenparade. Een project als deze was nieuw voor de organisatie en dus hebben wij gekozen voor ervaring en advies.

De organisatie achter de Prideboten.nl heeft ons, zeer professioneel, geholpen de campagne die wij voor ogen hadden tot een uitwerking te laten komen. Zowel de voorbereidingen, aankleding als uitwerking en begeleiding naar en tijdens de dag zelf is uitstekend verlopen. Alle medewerkers van Prideboten.nl nogmaals bedankt voor de uitstekende service en gastvrijheid tijdens de botenparade!

Dennis Castel

Central Marketing & PR Pabo.nl – PABO

“… prima in staat is om een totaalproduct te leveren …”

Goed voor de dag komen tijdens de Canal Parade vergt veel werk en vereist contact met veel verschillende leveranciers. Prideboten heeft zich bewezen als betrouwbare partner die prima in staat is om een totaalproduct te leveren: onze eisen en wensen zijn goed opgepakt en waren weer duidelijk terug te vinden in het uiteindelijke resultaat.

Ramon Doesborgh

Service Manager – VS People Excellence Philips IT Applications – Philips

“… we werden door de aangename en deskundige schipper naar onze thuishaven in Noord gevaren …”

Toen wij laatst door weer en wind langs het IJ fietsten kwam één van de heerlijke herinneringen aan de botenparade boven drijven; we werden door de aangename en deskundige schipper over het stormachtige en golvende IJ op ware koers én veilig naar onze thuishaven in Noord gevaren. Onder een heuse wolkbreuk dook Martijn van Prideboten op… Schreeuwend bedankten we hem voor al zijn inspanningen. Wij voelen ons nog steeds een beetje Superhelden.
Vaarwel,

Carolien Steenkamp-Faaij

Pink Parents and Kids

” … en alles is uiteindelijk boven verwachting afgeleverd …”

We konden Prideboten goed voor een boodschap sturen. Alle zorgen werden ons uit handen genomen.

Al onze wensen werden keurig ingevuld, er werd met ons meegedacht, we voelden ons serieus genomen en alles is uiteindelijk boven verwachting afgeleverd. Zo hoort het!

Marco Altena

Bestuurslid Landelijk Homonetwerk Politie – Politie

“… We waren direct enthousiast over het concept …”

Een goed concept met de juiste boodschap bedenken is nog best lastig. Zeker omdat het elk jaar weer iets nieuws moet zijn. We hebben hiervoor Prideboten gevraagd met een voorstel te komen. Het was een schot in de roos. We waren direct enthousiast over het concept van de “liefdesbrief” tussen twee meiden en twee jongens welke we als PostNL ook met veel liefde bezorgen. We hebben hiermee niet alleen laten zien dat PostNL staat voor gelijkheid voor de mensen waar we voor en aan bezorgen, maar ook dat onze medewerkers op de werkvloer kunnen zijn wie ze zijn. We stonden immers met veel van onze medewerkers aan boord.

Het artwork, de materialen en bouw, maar ook catering en special effects zijn allemaal door Prideboten verzorgd. We hebben hierdoor amper ergens naar om hoeven kijken. Dat noem ik “full-service”. Op een paar kleine dingetjes tijdens de tocht is alles goed verlopen. Prideboten staat daarin ook open voor feedback en vraagt hier actief om. Iets waar we van gecharmeerd zijn. Prideboten geeft daarmee ook te kennen ieder jaar verbeteringen aan te willen brengen en nog meer service te willen leveren. Leerpunt is om ook op de dag zelf nog een final check uit te voeren. Prideboten heeft deze feedback inmiddels in hun eigen systeem opgenomen. Het is goed om te horen dat ook kritische noten worden overgenomen en niet als negatief worden gezien.

We hebben verder een ontzettend leuke dag gehad en alles werd keurig verzorgd en begeleid door ze.

George Kiebert

Accountmanager Billing & Document Solutions – PostNL

” … denkt in mogelijkheden …”

Technisch gezien dachten we dat het lastig en duur zou zijn. Dit viel 100% mee. Prideboten denkt in mogelijkheden en maakte het concept 100% waar. Set-dressing is duidelijk hun specialiteit.

Lucien Spee de Castillo Ruiz

Algemeen Directeur (Managing Director) – Pride Amsterdam

“… We kregen de tip om de set-dressing te laten doen door een pro …”

Voor het programma “Geer en Goor – Waarheen, Waarvoor?” was de wens van een van de ouderen om nog een mee te mogen varen op een boot tijdens de Amsterdam Gay Pride. Het programma was in samenwerking met het Ouderenfonds en richtte zich op het vervullen van wensen van ouderen.
We kregen de tip uit ons netwerk om de set-dressing voor de boot te laten doen door een pro… Gezien de boten van Prideboten vaak binnen de prijzen vallen en we fenomenale boten van ze hebben gezien, leken we bij Prideboten aan het juiste adres te zijn.
De opdracht; deze boot moet opvallen tussen de andere boten, mag lichtelijk hysterisch worden aangekleed (in de lijn van Gerard en Gordon) en moet het vooral een mooie verschijning worden. We hebben hier geen spijt van! Bakken vol met roze garaniums, een grappige roze banner met symbooltjes in het thema, een roze bloemetjes-omrok en props voor een huiskamertje vol antieke meubelen (waaronder een antieke kast) waren het resultaat. De boot van de jongens zag er werkelijk goed uit.
Dank voor jullie werk!

Samantha de Knijff

Producer – Talpa

“… en heeft ons alle zorgen uit handen genomen …”

We deden met 3 prides mee in de bestemmingen van Thalys. Dit waren Parijs, Keulen en Amsterdam.

Voor ons is het vooral van belang dat het geen issue moet zijn wie of wat je bent en dat je 100% vrij moet kunnen zijn in je werk bij Thalys. LGBT of straight is voor ons werkelijk gelijk en moet niet eens ter discussie staan. We hebben daarom voor een eigen manier van uitten richting de verschillende steden gekozen. Prideboten heeft ons geholpen deze uiting te maken en heeft ons alle zorgen uit handen genomen.

We hebben hiermee naast een ontzettend leuke dag een bijdrage willen leveren aan deze Gay Pride en de acceptatie van LGBT’s.

Amsterdam en Prideboten, bedankt!

Armelle Weber

Afdeling Communicatie Woordvoering & Beleidsontwikkeling – Thalys

“… We hebben de dag van ons leven gehad …”

Een leuk concept, goede professionele begeleiding, strakke organisatie, maar tegelijk ook persoonlijk.

Prideboten kenmerkte zich door het goede meedenken, flexibiliteit en wist feilloos aan te voelen wat voor zaken voor ons als bedrijf belangrijk waren.

We hebben de dag van ons leven gehad!

Vanessa Keizer

BU Consumer – TomTom

“… bewezen een ervaren en betrouwbare partner …”

In de afgelopen jaren heeft Prideboten keer op keer bewezen een ervaren en betrouwbare partner te zijn. Vanaf het eerste uur dat we meevaren zitten we bij Prideboten en laten we eigenlijk alles door ze verzorgen.

Mede dankzij hun advies en inzet is Vodafone winnaar van de publieksprijs geweest.

Voor de komende editie(s) zullen wij Prideboten daarom zeker weer als partner inzetten.

Mike Verbunt

Business intelligence manager – Vodafone Nederland

Altijd een hele fijne samenwerking. Prideboten komt altijd met creatieve input om onze inclusiviteit bij het publiek over te brengen. Specifiek onder onze doelgroep is homo En ons helpen voor het helpt ons als kleine publieke zender dat er bij Prideboten ook voor ons budget zoiets professioneels mogelijk is.

Reinout van Gendt

FunX

“… en we weten daarom wat er allemaal bij komt kijken …”

We deden vroeger de productie van de boot zelf en we weten daarom wat er allemaal bij komt kijken. Tegenwoordig moeten we de boot voor de Canal Parade er allemaal bij doen naast ons huidige werk. Sindsdien besteden we het grotendeels uit aan Prideboten. Het is met alle details een monsterproductie. Het enige waar we ons nog maar druk om hoefden te maken waren onze gasten en de artiesten. De rest werd voor ons volledig uit handen genomen en was al geregeld voor we er om hoefden te vragen.
Thanks guys! We zijn dik tevreden over jullie service en hebben weer een topdag gehad.

Noortje Veldhuizen

BNNVara

PvdA Kiest voor Prideboten

Nog geen tekst

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.