Pride Boten > Testimonials > Samantha de Knijff
Talpa
“… We kregen de tip om de set-dressing te laten doen door een pro …”
Samantha de Knijff vertelde:
Voor het programma “Geer en Goor – Waarheen, Waarvoor?” was de wens van een van de ouderen om nog een mee te mogen varen op een boot tijdens de Amsterdam Gay Pride. Het programma was in samenwerking met het Ouderenfonds en richtte zich op het vervullen van wensen van ouderen.
We kregen de tip uit ons netwerk om de set-dressing voor de boot te laten doen door een pro… Gezien de boten van Prideboten vaak binnen de prijzen vallen en we fenomenale boten van ze hebben gezien, leken we bij Prideboten aan het juiste adres te zijn.
De opdracht; deze boot moet opvallen tussen de andere boten, mag lichtelijk hysterisch worden aangekleed (in de lijn van Gerard en Gordon) en moet het vooral een mooie verschijning worden. We hebben hier geen spijt van! Bakken vol met roze garaniums, een grappige roze banner met symbooltjes in het thema, een roze bloemetjes-omrok en props voor een huiskamertje vol antieke meubelen (waaronder een antieke kast) waren het resultaat. De boot van de jongens zag er werkelijk goed uit.
Dank voor jullie werk!

Foto-impressie

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.