Persoonlijk
Onze persoonlijke benadering wordt over het algemeen als prettig ervaren. We denken graag met u mee en geven u desgewenst allerhande tips voor de dag van uw leven. We hebben plezier in ons werk en dit enthousiasme dragen we graag over aan onze opdrachtgevers. In een open en ongedwongen sfeer werken onze medewerkers aan uw project en zien het als een uitdaging om u tevreden te stellen.
Elke opdrachtgever, hoe groot of hoe klein ook, heeft onze volle aandacht

Prideboten heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Elke opdrachtgever, hoe groot of hoe klein ook, heeft onze volle aandacht. We vinden het leuk als jullie dit plezier met ons delen. De meeste van onze opdrachtgevers zijn ook echt onderdeel van de race naar de volgende Pride. Een vaste schare aan opdrachtgevers weet ons elk jaar weer direct te benaderen en de contacten zijn over het algemeen zeer persoonlijk.

Mochten jullie plannen hebben om met een boot te gaan varen; We staan klaar om je van begin tot eind te begeleiden. Hebben jullie of je organisatie al specifieke ideeën voor een boot of willen jullie juist dat wij een bijzonder concept voor jullie boot bedenken? Prideboten verzorgt het graag.

Alle informatie is op onze website te vinden en voor meer vragen of een gedetailleerde offerte kan je altijd contact met ons opnemen.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.