Ontzorgend

Hoe ontzorgen we u? Wat werkt het beste? Waar kunnen we net u die zaken uit handen nemen zodat u een leuke dag heeft? We vinden het pas echt goed dat alle zaken waar u niet aan denkt of wil denken al voor u geregeld zijn.

Eisen organisatie Pride

Prideboten voldoet aan alle gestelde eisen van de organisatie en u staat niet voor verrassingen. Mocht u mails ontvangen van de organisatie, dan kunt u deze direct naar ons doorsturen. Wij leveren deze zaken voor u aan.

Opvarenden- en WA-verzekering

In ons Alles-in-1-pakket zit de prijs van de opvarendenverzekering en WA verzekering al inbegrepen. We verzekeren al het materieel en personen aan boord. U krijgt vanzelf de vraag hoeveel personen u mee aan boord neemt en leveren de polissen van de verzekeringen direct namens u bij de organisatie van Pride Amsterdam aan.

Bij de Doe-Het-Zelf-pakketten bieden we u dit automatisch aan en u kunt hier zelf de keuze in maken dit af te nemen of niet.

Checks boten

Alle boten worden gescreend op veiligheid en certificeringen door de organisatie van Pride Amsterdam. Hiervoor zijn gegevens van de boten nodig en verplicht aan te leveren. Ook dit hebben wij al voor u gedaan nog voor u eraan denkt.

Verplichte schippers- en deelnemersmeeting

Onze schippers zijn altijd aanwezig op een van de verplichte schippers- en deelnemersmeetings. Hier worden de laatste details met de deelnemers en de schippers doorgenomen en worden de regels uitgelegd.

U kunt gaan wanneer u het beste uitkomt. Er is altijd iemand aanwezig van Prideboten op de bijeenkomsten.

Op- en afbouw, schoonmaak en nabrengen

Voor de Alles-in-1-pakketten zijn al onze prijzen inclusief op- en afbouw, schoonmaak en het nabrengen van de goederen de maandag na de Gaypride. Dit zit in de prijs van uw bestelde goederen inbegrepen.

Voor de Doe-het-zelf-pakketten zijn er altijd de mogelijkheden dit bij te bestellen indien gewenst. We bieden deze tijdens de gesprekken natuurlijk altijd aan.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.