Pride Boten > Waarom Prideboten? > Professionele organisatie
Professionele organisatie
Van nature uit proberen we innovatief te denken en te handelen. Dit merkt u in de wijze waarop we met u omgaan, maar ook in de wijze hoe onze producten in elkaar zitten.
Feedback & ideeën

Uiteraard zullen er ook zaken die u goed vindt, maar die voor verbetering vatbaar zijn. We staan altijd open voor ideeën van onze opdrachtgevers. Heeft u na een ervaring met Prideboten nog goede, leuke of innovatieve ideeën of feedback? We horen ze graag! Met uw hulp kunnen we onze dienstverlening verbeteren zodat we elk jaar weer betere service kunnen verlenen.

Evaluatie & klachtafhandeling

U denkt er liever niet aan en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar feit is dat er ook bij ons wel eens wat mis gaat. Ondanks alle zorg kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over iets. Of dit nu iets groots of juist iets heel erg kleins is maakt voor ons niet uit. Elke klacht is er voor ons 1 te veel en willen deze daarom altijd zo goed mogelijk afhandelen. We hebben daarom ook een klachtenregeling.

Mocht u tijdens het proces of achteraf nog zaken hebben waar u niet tevreden over bent dan kunt u er vanuit gaan dat we dit serieus nemen.

ISO 9001:2008 (in opbouw)

Als organisatie streven wij voortdurend naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit, wat wordt vastgelegd in onze ISO 9001. Door steeds onze processen weer te toetsen aan de praktijk en de ISO 9001-standaard, verzekeren wij consistentie in de wijze waarop we met u omgaan als opdrachtgever. ISO 9001 vereist dat een organisatie continu naar verbetering streeft. We luisteren naar onze opdrachtgevers en proberen onze processen steeds effectiever en efficiënter te maken.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.