MKB

We bieden het midden- en kleinbedrijf al sinds het begin van ons bestaan een helpende hand. Een boot hoeft helemaal niet zo duur te zijn als veel bedrijven denken. U kunt dit deels doen door Doe-het-zelf pakketten af te nemen en deels Alles-in-1 te laten verzorgen. U kiest wat u zelf doet en wat u uitbesteed. We zijn ook hierin gespecialiseerd en kunnen u begeleiden tot uw eigen bedrijfsboot met opvallende boodschap.

Unieke concepten & art direction

We bedenken elk jaar weer nieuwe en leuke concepten. Uw input is daarbij onmisbaar en voor ons een inspiratiebron voor een goede uiting. U weet wat er binnen uw organisatie leeft en wat de beweegredenen zijn om mee te varen met de Gay Pride en hier luisteren we naar.

We zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en vinden de verscheidenheid aan mensen en soorten diensten/producten altijd leuk. Dit maakt het voor ons een sport om met een concept te komen waar u zich volledig in terug kunt vinden met onze “touch”.

Professionele vormgeving & artwork

Niet voor niets heeft Prideboten de laatste jaren veel gedaan voor grote bedrijven, instellingen en initiatieven. Prideboten weet als geen ander hoe belangrijk de uiting is.

Bij een bestaand concept of een lopende campagne waar jullie boot een onderdeel van uitmaakt wil je natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Indien gewenst maken onze vormgevers en DTP’ers het artwork op zoals jullie dat wensen. Uiteraard adviseren en begeleiden we je hierin en zover als je zelf wilt.

De maten voor banners, doeken, specials of specifiek op maat gemaakte zaken zijn bij ons bekend en veelal hebben we hier ook al opmaakbestanden voor. Uitingen zullen daarom optimaal zichtbaar zijn en aangepast aan de boot van jullie keuze.

Je krijgt daarnaast een realistische weergave van jullie boot in 3D.

3D visuals

We hebben 3D visuals van alle onze apparatuur, boten, aankleding en randzaken in digitaal formaat. Hierdoor zijn onze tekeningen zeer gedetailleerd en is vooraf goed te zien of zaken kloppen met hetgeen je met ons overeen bent gekomen. Uiteraard wordt het artwork in jullie model meegenomen. Je kunt daarmee controle uitoefenen op jullie project en zaken vooraf aanpassen daar waar nodig.

De 3D modellen worden tijdens de opbouw van jullie boot gebruikt om alles goed te plaatsen. Dit verzekert je van een perfecte oplevering.

Boten, dekschuiten & duwbakken

Voor de Canal Parade zijn er verschillende boten beschikbaar. Van kleine bootjes tot grote dekschuiten. We hebben een aantal standaard beschikbaar, maar op aanvraag kunnen we altijd verder kijken.

We hebben o.a. dekschuiten, duwbakken, pramen, sloepen, salonboten en rondvaartboten in diverse maten.

Aankleding

Mocht je interesse hebben in de aankleding van jullie boot dan hebben we ook hier de juiste specialisten voor.

We werken naast onze eigen crew ook uitsluitend met professionele partners welke gespecialiseerd zijn in aankleding en accessoires.

Ook hierin kun je weer kiezen of jullie de aankleding zelf plaatsen of door Prideboten laat verzorgen.

Foto: Studio Mike Breeuwer

Productie

De productie van een boot kan een behoorlijke opgaaf zijn. Wil je hier ondersteuning bij of dit volledig uit handen geven is dit natuurlijk allemaal mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat de boot wordt aangekleed zoals jullie dit wensen. Je kunt zelf delen doen en in overleg ons delen laten verzorgen of het in het geheel uitbesteden. In het laatste geval stap je met jullie deelnemers op afgesproken plaats en tijd op de boot en na afloop stappen jullie er weer af. Op- en afbouw worden volledig door Prideboten verzorgd.

Decorbouw

Onze specialiteit; decorbouw. We

Foto: Johan van Walsem

Geluid, beeld & entertainment

Prideboten zorgt voor de beste kwaliteit geluid, beeld & entertainment. We werken uitsluitend met de beste technici en artiesten om jullie en jullie deelnemers, maar ook mensen aan de kant te voorzien van een geweldige ervaring.

Kleine of grote geluidssets, de kwaliteit is altijd optimaal voor je boot.

Catering

Afhankelijk van jullie behoefte hebben we catering in diverse maten beschikbaar.

Je kunt dan denken aan een simpele of uitgebreide lunch vooraf of op de boot, kleine hapjes, candy trays, drankjes of medewerkers in de bediening.

Ook hebben we attributen om jullie eigen catering te verzorgen.

Gekwalificeerde medewerkers

Je hebt maar 1 paar handen en mogelijk wil je die gebruiken om daar ook een glas drank en een hapje in te hebben die dag.

Special effects bedienen, het platleggen en weer opzetten van jullie decoratie bij bruggen of op het specifieke moment iets in gang zetten zonder dat je daarom hoeft te vragen?

We werken met professionals die weten wat ze doen. Ze hebben de benodigde trainingen en opleidingen die bij de functie horen.

Jullie mogen van onze medewerkers wat verwachten.

Ligplaatsen, service & basisfaciliteiten

Je hebt een boot, maar nog geen ligplaats? Je hebt liever niet dat ze jullie gereedschap van jullie boot stelen ’s nachts? Je weet niet waar je stroom vandaan haalt of waar je jullie afval na de tocht weer kwijt moet? Wij bieden ook hiervoor een oplossing: Kom gewoon gezellig bij ons liggen die week!

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.