Pride Boten > Themakleding & kostuums

Themakleding & kostuums

Uw boot is pas af als er mensen op staan. Ook deze kunnen we geheel in stijl brengen door simpele attributen te leveren zoals hoeden, petjes, t-shirts, broeken of andere kleding. Al dan niet voorzien van logo’s of huisstijl. Ook hebben we specialisten die uw act volledig aan kunnen kleden met maat- of themakostuums.

Kostuums en maatkleding

Er zijn veel meer mogelijkheden te bedenken om uw boot aan te kleden. U kunt denken aan kostuums, themakleding en maatkleding. We kunnen elk individu er anders uit laten zien zodat u een bont gezelschap krijgt of iedereen juist in dezelfde kleding zodat er uniformiteit ontstaat. Er wordt gewerkt met veren, pruiken, hoeden en diverse andere materialen om uw couture even uniek als bijzonder te maken.

Mocht u plannen of ideeën hebben? Een creatief team mode- en kostuumdesigners staat voor u klaar om u te adviseren over unieke creaties voor uw boot. Laat u gerust eens informeren over de mogelijkheden.

Foto: Johan van Walsem

T-Shirts of themakleding

Zorg voor een indrukwekkende uitstraling met t-shirts of themakleding. In de kleur van uw boot en mogelijk met bedrukking van uw logo, boodschap of illustratie(s). Ook is er op aanvraag kleding op maat te laten maken voor uw acts, uw hoofdpersoon of -figuur, etc.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.