Pride Boten > Techniek & veiligheid

Techniek & veiligheid

Brandblussers, EHBO kits, veilig materieel, BHV’ers en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben standaard veiligheid voorop staan. Voor u en uw deelnemers is het prettig te weten dat we een aantal strikte voorwaarden stellen aan de boten, apparatuur, het personeel en de vaart zelf. Sowieso voldoen we aan alle eisen gesteld vanuit de organisatie. We gaan hier echter verder in. Wat bieden we meer?

EHBO-kit & brandblussers

Het is vanuit de organisatie van de Amsterdam Pride verplicht een EHBO-kit en brandblusser aan boord te hebben.

Bij de Alles-in-1-pakketten staan deze standaard bij u aan boord op de dag van Gay Pride. Bij de Doe-het-zelf-pakketten geven we deze automatisch als keuze. U kunt dan altijd beslissen deze zelf te regelen.

Eventueel is op aanvraag meer materieel zoals extra EHBO kisten en brandblussers te verkrijgen, maar ook zaken als AED of een medewerker BHV.

Aggregaten

Onze aggregaten worden gekeurd volgens de NEN3140 norm. Om materieel veilig en goed werkend te houden, worden aggregaten, verdeelkasten, kabels e.d. periodiek elektrisch gekeurd. Bij deze keuring worden o.a. geïnspecteerd of alle elektrische verbindingen deugdelijk zijn en getest of elektrische onderdelen, zoals aardlekautomaten, noodstoppen en stekkers naar behoren functioneren.

Veilig materieel

We werken met uitsluitend gekeurd en gecertificeerd materieel. Boten, aggregaten, apparatuur en special effects komen bij specialisten vandaan die hun apparatuur goed onderhouden, keuren en testen op problemen. Een veilige gedachte voor u en uw gasten.

Brandvertragende middelen

Stoffen en materieel zijn van niet brandbaar materiaal of geïmpregneerd om het brandvertragend te maken. We voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor brandveiligheid.

Veiligheid en doorrekening constructies

Indien gewenst worden decorstukken op veiligheid doorgerekend. U neemt hiermee de zorg weg of een constructie stevig genoeg is voor uw gasten aan boord, de constructie geen gevaar oplevert bij wind of andere invloeden van buitenaf.

Medewerkers

Al onze medewerkers hebben vooraf een training gehad en weten te handelen in geval van calamiteiten. Lees meer hierover in gekwalificeerde medewerkers.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.