Pride Boten > Gekwalificeerde medewerkers

Gekwalificeerde medewerkers

U heeft maar 1 paar handen en mogelijk wilt u die gebruiken om daar ook een glas drank en een hapje in te hebben die dag. Special effects bedienen, het platleggen van uw decoratie bij bruggen of op het specifieke moment iets in gang zetten zonder dat u daarom hoeft te vragen? We werken met professionals die weten wat ze doen. Ze hebben de benodigde trainingen en opleidingen die bij de functie horen. U mag van onze medewerkers wat verwachten.

Gedragscode

Onze medewerkers tekenen een gedragscode voor ze bij ons aan het werk gaan. Ze weten vooraf wat er van ze verwacht wordt en we spreken ze hierop aan indien u hier klachten over heeft.


icon pdf

BEKIJK DE GEDRAGSCODE >

Bekwaam varend personeel

Stuurman/vrouw is ervaren en heeft de nodige diploma’s; de veiligheidsmensen aan boord zijn ervaren zwemmers en kunnen indien nodig EHBO toepassen, uw boardmanager heeft een training gedaan en horecamedewerkers hebben een opleiding of werken in de horeca.

Trainingen en professionaliteit

Onze medewerkers zijn vriendelijke, nette mensen die professioneel aan het werk zijn en waken over de veiligheid van de boot en passagiers. Daarnaast heeft men de nodige trainingen en certificaten voor het werk wat ze doen.

De beveiliging aan boord zijn ervaren zwemmers en kunnen indien nodig EHBO toepassen.

Herkenbaarheid

Medewerkers zijn voor jullie veiligheid herkenbaar aanwezig en zullen onder geen beding alcohol of andere middelen die de veiligheid in gevaar brengen tot zich nemen.

Controlerende instanties

Medewerkers volgen orders op van de organisatie en van de controlerende instanties en diensten (havendiensten en politie).

Openminded

Onze medewerkers zijn openminded en weten dat ze met een Pride meevaren.

Geen verstekelingen

Aan boord zijn alleen medewerkers van Prideboten aanwezig en/of eventuele personen die uw entertainment verzorgen. Uw (eventuele) boardmanager ziet hier ook op toe.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.