Pride Boten > Foto- & videoproducties

Foto- & videoproducties

Uw boot staat tijdens de Amsterdam Gay Pride vol in de aandacht en het kan een aardige beleving zijn die u niet snel zult vergeten. Wilt u ook na de parade nog genieten van uw participatie dan kunt u er voor kiezen om deze vast te laten leggen op foto of video.

Foto’s & social

Met fotografie kunt u tijdens en na de Pride zaken vastleggen. Zaken kunnen per direct op internet worden gezet middels een live connectie met een bewerkingscentrum. Ook kunnen kleine video’s per direct naar jullie social media worden geupload.

Video

De media kunnen vaak maar selectief aandacht besteden aan de botenparade waarbij u weinig tot geen controle heeft over de boodschap. Met een eigen video kunt u op eigen wijze uw deelname vastleggen en gebruiken voor het bedrijf, collega’s, cliënten, partners en de pers.

Met een combinatie van bijvoorbeeld interviewbeelden, de voorbereiding en opbouw, tijdens de parade vanaf de kade, vanaf en op de boot, met muziek en visuele effecten en uw logo, kunt u zelf uw eigen gewenste film samenstellen waarbij u volledige regie houdt over uw deelname aan de Amsterdam Pride. Een professionele filmcrew zal in samenspraak met u de beste productie realiseren en kunnen dit zelfs opleveren binnen 48 uur.

Vraag uw accountmanager gerust om een paar leuke voorbeelden.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.