Pride Boten > Confectie

Confectie

Niet alleen de kleding van de opvarenden, artiesten of entertainers maken we netjes op maat, ook omrokken, decorstukken en alles waar een (industriele) naald en draad aan te pas moet komen rolt keurig uit ons atelier. Ter plaatse hebben we tijdens de opbouw een volledig team confectiemedewerkers zitten die voor een perfecte afwerking van alle stoffen zorgt.

Kostuums en maatkleding

Er zijn veel meer mogelijkheden te bedenken om uw boot aan te kleden. U kunt denken aan kostuums, themakleding en maatkleding. We kunnen elk individu er anders uit laten zien zodat u een bont gezelschap krijgt of iedereen juist in dezelfde kleding zodat er uniformiteit ontstaat. Er wordt gewerkt met veren, pruiken, hoeden en diverse andere materialen om uw couture even uniek als bijzonder te maken.

Mocht u plannen of ideeën hebben? Een creatief team mode- en kostuumdesigners staat voor u klaar om u te adviseren over unieke creaties voor uw boot. Laat u gerust eens informeren over de mogelijkheden.

Omrokken boten

Decorstukken

Foto: Vinke Vision

Banners en vlaggen

Voor het uitdragen van uw boodschap en tevens de reling te maskeren zijn banners ideaal. U kunt uw sponsors of andere informatie hierop kwijt en is een uitermate geschikt medium om het publiek duidelijk te maken waar u voor staat. Tevens kunnen vlaggen voor een vrolijke sfeer aan boord zorgen en uw communicatie ondersteunen.

Stoffen

Confectieteam

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.