Pride Boten > Concept & design

Concept & design

Er zijn elk jaar weer grotere, creatievere en mooiere boten te zien. De Canal Parade is een ware attractie met een verscheidenheid aan mensen en decoratie. Mocht u dit jaar extra op willen vallen dan biedt Prideboten de mogelijkheid een speciaal concept en/of ontwerp voor uw boot te maken. Dit kan van heel simpel tot zeer uitgebreid.

Om het ontwerp tot uitvoer te kunnen brengen houden we rekening met een aantal factoren die tijdens de opbouw en vaart van belang zijn. Prideboten kan u hierin adviseren en bijstaan.

Branding & corporate communication

Wij hebben een achtergrond in branding en corporate communication. Onderdeel van onze standaard service is dat we uw branding zeer serieus nemen. Of u uw eigen concept aanlevert of wij deze voor u hebben bedacht, het wordt allemaal volgens de richtlijnen van het huisstijlhandboek of de afdeling corporate communication uitgevoerd. Hierdoor ziet uw boot er altijd net even professioneler uit dan andere boten.

Unieke concepten & art direction

We bedenken elk jaar weer nieuwe en leuke concepten. Uw input is daarbij onmisbaar en voor ons een inspiratiebron voor een goede uiting. U weet wat er binnen uw organisatie leeft en wat de beweegredenen zijn om mee te varen met de Gay Pride en hier luisteren we naar.

We zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en vinden de verscheidenheid aan mensen en soorten diensten/producten altijd leuk. Dit maakt het voor ons een sport om met een concept te komen waar u zich volledig in terug kunt vinden met onze “touch”.

Marketing & communicatie

Voor het behalen van uw commercieële of communicatieve doelstellingen hebben we een enthousiast team marketing- en communicatiespecialisten zitten. We zetten deze in samenwerking met u specifiek op voor uw deelname aan de Prides of indien u al een lopende commerciele of communicatieve doelstelling heeft dan vullen we deze indien nodig aan of passen deze binnen de juiste doelstelling aan op uw deelname aan de Prides. Het op een creatieve manier behalen van een resultaat vinden we leuk te doen. Mocht u hierin ondersteuning nodig hebben dan kunt u daar ook voor bij ons terecht.

Foto: Henri Blommers

Professionele vormgeving & artwork

Niet voor niets heeft Prideboten de laatste jaren veel gedaan voor grote bedrijven, instellingen en initiatieven. Prideboten weet als geen ander hoe belangrijk de uiting is.

Bij een bestaand concept of een lopende campagne waar jullie boot een onderdeel van uitmaakt wil je natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Indien gewenst maken onze vormgevers en DTP’ers het artwork op zoals jullie dat wensen. Uiteraard adviseren en begeleiden we je hierin en zover als je zelf wilt.

De maten voor banners, doeken, specials of specifiek op maat gemaakte zaken zijn bij ons bekend en veelal hebben we hier ook al opmaakbestanden voor. Uitingen zullen daarom optimaal zichtbaar zijn en aangepast aan de boot van jullie keuze.

Je krijgt daarnaast een realistische weergave van jullie boot in 3D.

3D visuals

We hebben 3D visuals van alle onze apparatuur, boten, aankleding en randzaken in digitaal formaat. Hierdoor zijn onze tekeningen zeer gedetailleerd en is vooraf goed te zien of zaken kloppen met hetgeen je met ons overeen bent gekomen. Uiteraard wordt het artwork in jullie model meegenomen. Je kunt daarmee controle uitoefenen op jullie project en zaken vooraf aanpassen daar waar nodig.

De 3D modellen worden tijdens de opbouw van jullie boot gebruikt om alles goed te plaatsen. Dit verzekert je van een perfecte oplevering.

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.