Pride Boten > Aankleding

Aankleding

Ook voor de aankleding van uw boot bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in professionele aankleding. Tevens werken we uitsluitend met professionele partners welke gespecialiseerd zijn in aankleding en accessoires. Ook hierin kunt u kiezen of u de aankleding zelf plaatst of door Prideboten laat verzorgen.

Banners en vlaggen

Voor het uitdragen van uw boodschap en tevens de reling te maskeren zijn banners ideaal. U kunt uw sponsors of andere informatie hierop kwijt en is een uitermate geschikt medium om het publiek duidelijk te maken waar u voor staat. Tevens kunnen vlaggen voor een vrolijke sfeer aan boord zorgen en uw communicatie ondersteunen.

Foto: Vinke Vision

T-Shirts of themakleding

Zorg voor een indrukwekkende uitstraling met t-shirts of themakleding. In de kleur van uw boot en mogelijk met bedrukking van uw logo, boodschap of illustratie(s). Ook is er op aanvraag kleding op maat te laten maken voor uw acts, uw hoofdpersoon of -figuur, etc.

Accessoires

Denk aan fluitjes, boa’s, vlaggetjes, hoeden, verentooien, pruiken, toeters, (bellen) en vele andere accessoires.

Inflatables

Diverse leuke standaard figuren verkrijgbaar, maar ook specifiek op maat gemaakt te verkrijgen. U valt op met een goede inflatable en zijn veelal goed onder bruggen door te krijgen.

Decorontwerp

Voor een apart decor, een bepaald concept of uw boodschap kunnen we volledige decors op uw boot bouwen. Specialisten werken uw idee volledig naar wens uit.

Skyswingers

Vrolijk gekleurde skyswingers, bedrukt met uw eigen logo, afbeelding of op maat gemaakte artwork? Het is allemaal mogelijk. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Bekleding en maskering

Tapijt, kunstgras, camouflage-netten, afrokking, afscherming van toilet, maskering van de boot of de ponton, etc. kunnen uw boot er professioneler uit laten zien. We hebben hier specialisten voor zitten die de confectie voor u doen.

Ballonnen(streng)

Ballonnenstreng maken het feest af. In diverse kleuren verkrijgbaar. Ook combinaties van 2 of meer kleuren in 1 streng.

Rookmachines

Zorgt voor een leuk effect op het water. Niet alleen witte rook, maar wat denkt u van rook in verschillende kleuren?

contact-options-contactform

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vragen. Meestal heb je binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

contact-options-call

Bel ons

Bel ons direct op

020 261 76 73

contact-options-chat

Chat

Chat direct met één van onze accountmanagers. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden indien we online zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief, maximaal 6 keer per jaar… (Echt niet meer, dat beloven we).

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.